Portable_power_supply_2000w

Tala Fou

Aisea e mana'omia uma ai e maa lithium ma pusa maa lithium ni su'ega matutua ma le matua?

Taimi meli:Iun-06-2024

Su'ega ole matua ole maa Lithium:
Ole vaega ole fa'agaoioiga ole pusa maa lithium e aofia ai le mua'i fa'atonuina, fa'atulagaina, matua, ma le voluma faifaipea ma isi vaega.O le matafaioi a le matua o le faia lea o meatotino ma le tuufaatasiga o le SEI membrane na fausia ina ua maeʻa le faʻatonuina muamua.O le matua o le maa lithium e mafai ai ona sili atu le faʻaogaina o le electrolyte, lea e aoga i le mautu o le gaioiga o le maa;
O mea autu e aʻafia ai le faʻatinoga o le pusa lithium e lua, e taʻua o le vevela o le matua ma le taimi matua.Ae sili atu le taua, o le maa i totonu o le pusa suʻega tuai o loʻo i totonu o se tulaga faʻamaufaʻailoga.Afai e faʻamalosia mo suʻega, o faʻamaumauga faʻataʻitaʻi o le a matua ese lava, ma e tatau ona maitauina.
O le matua e masani lava ona faasino i le tuʻuina pe a maeʻa le faʻatau muamua pe a uma le faʻatumu o le maa.E mafai ona matua i le vevela o le potu poʻo le maualuga o le vevela.O lana matafaioi o le faʻamautu lea o meatotino ma le tuʻufaʻatasia o le SEI membrane na fausia ina ua maeʻa le faʻasalaga muamua.Ole vevela ole matua ole 25°C.O le matua maualuga o le vevela e eseese mai fale gaosimea i lea falegaosimea, o nisi e 38 °C poʻo le 45 °C.Ole tele ole taimi e pulea ile va ole 48 ma le 72 itula.
Aisea e tatau ai ona matua maa lithium:
1. O le matafaioi o le faia lea o le eletise e sili atu ona faʻafefe, lea e aoga i le mautu o le faʻatinoga o le pusa lithium;
2.After le matua, o mea aoga i totonu o mea eletise lelei ma le le lelei o le a faʻavaveina nisi o aʻafiaga, e pei o le gaosiga o le kesi, faʻaleagaina o le eletise, ma isi mea, e mafai ona vave faʻamautuina le faʻaogaina o le eletise o le pusa lithium;
3. Filifili le tutusa o le pusa lithium battery pe a uma se vaitaimi o le matua.O le voltage o le sela ua fausia e le mautu, ma o le fuaina o le tau o le a alu ese mai le tau moni.O le voltage ma le teteʻe i totonu o le sela matua e sili atu ona mautu, lea e faigofie mo le filifilia o maa e maualuga atu le tumau.
O le faʻatinoga o le maʻa pe a maeʻa le matua maualuga o le vevela e sili atu ona mautu.O le tele o le gaosiga o le maa lithium e faʻaaogaina le maualuga o le vevela o le faʻaogaina o le matua i le gaosiga o le gaosiga, faʻatasi ai ma le vevela o le 45 °C - 50 °C mo le 1-3 aso, ona tuʻu lea i le vevela o le potu.A maeʻa le matua maualuga o le vevela, o le a faʻaalia le leaga o mea leaga o le maa, e pei o suiga o le voltage, suiga o le mafiafia, suiga i totonu, ma isi, e faʻataʻitaʻi saʻo ai le saogalemu ma le faʻaogaina o le eletise o nei maʻa.
O le mea moni, e le o le faʻapipiʻiina vave e faʻavavevaveina ai le matua o le pusa maa lithium, ae o lau masani faʻatonu!O le fa'apipi'iina vave o le a fa'atelevave ai le matua o le ma'a.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le numera o faʻaoga ma le taimi, o le matua o le lithium battery e le maalofia, ae o se auala faʻaleleia lelei e mafai ona faʻalauteleina ai le ola tautua o le maʻa.
Aisea e mana'omia ai le su'ega tuai o le pusa maa lithium?
1. Ona o mafuaaga eseese i le gaosiga o le gaosiga o le lithium battery PACK, o le tetee i totonu, voltage, ma le gafatia o le cell o le a eseese.O le tu'u fa'atasi o sela e iai eseesega i totonu o se pusa maa o le a maua ai fa'afitauli lelei.
2. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina se pusa maʻa lithium, e le iloa e le kamupanī faʻamatalaga moni ma le faʻatinoga o le pusa maʻa aʻo leʻi matua le paʻu.
3. O le su'ega tuai o le pusa ma'a o le fa'atumuina lea ma fa'amalo le pusa ma'a e su'e ai le fa'atasiga o le pusa ma'a, fa'ata'ita'iga o le ola o le maa, su'ega o le malosi o le maa.Su'ega uiga o le totogi/fa'ave'esea o le ma'a, su'ega lelei o le fa'aaogaina o maa
4.O le fua faatatau o le overcharge / overdischarge o le maa suʻega bearability
5.Na'o le mae'a ai o fa'ata'ita'iga a le tagata gaosi oloa e mafai ona iloa fa'amatalaga moni o oloa, ma e mafai ona filifilia oloa fa'aletonu i se taimi vave ma lelei e aloese ai mai le tafe atu i lima o tagata fa'atau.
6. Ina ia sili atu le puipuia o aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau, o le suʻega tuai o le pusa maa o se faiga taua mo soʻo se gaosiga.
I le faʻaiʻuga, o suʻega tuai ma le matutua o maʻa lithium ma pusa maʻa lithium e taua tele.E le gata e fesoʻotaʻi ma le mautu ma le faʻaogaina o le faʻatinoga o le maa, ae o se fesoʻotaʻiga autu foi e faʻamautinoa ai le lelei o oloa ma aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata.Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo le faʻatinoina o le maa, e tatau ona faʻaauau pea ona faʻapipiʻi taua ma faʻaauau pea le faʻaleleia atili o tekonolosi suʻega tuai ma le faʻagasologa e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le soifua maloloina o le gaosiga o le lithium battery ma tuʻuina atu faʻatuatuaina ma lelei fofo malosi mo eseese. talosaga.Sei o tatou fiafia i le faʻaogagofie o loʻo aumaia e maʻa lithium ae o loʻo i ai foi se faʻaoga sili atu ona saogalemu ma sili atu ona lelei.I le lumanaʻi, matou te tulimatai atu i le tele o mea fou ma faʻalavelave i lenei vaega, faʻapipiʻiina le malosi malosi i le atinaʻeina ma le alualu i luma o sosaiete.