Portable_power_supply_2000w

Tala Fou

Kenergy Lithium Battery: Naunau e Avea ma Muamua i le Alamanuia e Tautino i le Faʻamautinoaina o le Saogalemu o le Totogi i totonu mo Maa uila uila |Faʻailoa e le Faʻatonu Ke i le Konafesi Alamanuia

Taimi meli: Me-22-2024

I le taeao o Mati 16, 2024, Dr. Ke, o le na faavaeina le Kenergy New Energy (fa mai le agavale i le laina pito i luma), na valaʻaulia e auai i le fonotaga faʻapisinisi tapunia na faia i le China Workers' Home i Beijing.O lea fonotaga sa talimalo ai le China Industrial Association mo Vailaau Fa'aonaponei ma Fa'aletino Punavai, le Power Battery Application Branch a le China Industrial Association for Chemical and Physical Power Sources, ma le Battery China Network.O le autu o le fonotaga o le "Suʻesuʻeina o lamatiaga o le saogalemu o le paʻu uila eletise, puipuia ma le puleaina o lamatiaga o le saogalemu o le paʻu uila eletise, ma le fausiaina / faʻatinoina o le saogalemu faʻamaonia."

O le otootoga o le lauga a Dr. Ke e faapea:

[Tatala mai ni vaaiga se tolu: sui tomai faapitoa, sui o pisinisi maa, ma le faufautua i le malo ma le pulega o alamanuia]

1. Tulaga faʻapitoa, faʻafeiloaʻi le mea moni o maʻa lithium-ion o loʻo i ai nei o ni oloa matautia.

Na taʻua e Dr. Ke, i le avea ai o se tagata tomai faapitoa i le atunuu, o se supavaisa faafomai i fafo atu o le lotoa i le Harbin Institute of Technology, ma o se tagata matua i le alamanuia maa ma sili atu i le 30 tausaga o le R&D poto masani, o le afa o ia mea sa i totonu o fale suesue ma le isi. afa i atinaʻe maa, e tatau ona muamua faʻaalia o maa lithium-ion o loʻo iai nei e mafai e tagata faʻaoga ona gafatia mo uila eletise e masani lava ona i ai electrolytes vai eletise ma o loʻo faʻamalamalamaina manino e le setete ma alamanuia o "oloa matautia."Latou te manaʻomia taʻavale e iai ni faʻailoga mataʻutia felaʻuaiga mo logistics ma felauaiga, ma e tatau ona faʻamalamalama manino i tagata faʻaoga ma tagata faʻatau e faʻaoga ma pulea i latou o ni oloa matautia.

2. E tatau i pisinisi maa ona ave le matafaioi autu mo le saogalemu o taʻavale eletise ma tuʻuina atu oloa maualuga ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le potu.

Kenergy1

Na taʻua e Dr. Ke, i le avea ai o se tagata fai pisinisi faʻapitoa, i le tulaga o le tauvaga malosi i le gaosiga o le lithium battery i le fa tausaga talu ai, sa i ai pea lona talitonuga e faʻaalu lona "tama" i pisinisi ma ua ia iloa le fetaui lelei o le Kenergy New Energy's Kenergy. maa lithium ma le tele o atinaʻe taʻutaʻua i le maeʻa ai o le tele o taamilosaga o pisinisi faʻatupeina i le aofaʻi o le selau miliona o yuan.E fa'avae lea i luga o le talitonuga mautu o lo'o i ai auala fa'apitoa i tekonolosi tau alamanuia, e ta'itasi ma lona malosi, ma o ma'a lithium o pisinisi fa'atupu fa'ata'atia e mafai ona fa'atumauina ma fa'atupuina lelei.O le a lava le umi o le faʻaogaina o fanua faʻapitoa o oloa faʻapitoa e maua saʻo, o loʻo i ai avanoa mo atinaʻe ma tagata taʻitoʻatasi e saofagā ai le taua i le atinaʻeina o alamanuia.E tatau i pisinisi ona tuʻuina atu oloa sili ona lelei mo le alamanuia ma le sosaiete i lalo o le tulaga o le ausia o tulaga faʻale-atunuu ma alamanuia, aemaise lava pisinisi maa e tatau ona faia se matafaioi sili atu i le saogalemu o uila uila, ma tuʻuina atu oloa ma fofo faʻapitoa e mafai ona mautinoa le saogalemu lautele. e le afaina e oo lava i tulaga ogaoga pe a le malamalama tagata faʻaoga i le poto faʻapolofesa ma faʻaaoga sese le faʻaaogaina o uta, totogi i totonu o le potu, ma isi.

3. O le sao o uila uila mama i le kaponi maualalo e le mafai ona le amanaiaina.Pe a le lava punaoa lautele lautele, e tatau ona faʻatinoina fuafuaga faʻatautaia eseese, ma e mafai ona faʻatinoina "tulaga" i totonu o le potu o maʻa lithium.

I le avea ai o se sui o le Henan Provincial Political Consultative Conference ma o se faufautua i le malo ma le pulega o pisinisi, Dr. Ke fai mai e le mafai ona le amanaiaina le mama o uila eletise i tulaga o le maualalo o le kaponi fuafuaga a le atunuu.O le ave o le 48Vlt 20Ah maa e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le uila eletise eletise fou a le atunuʻu o loʻo i ai le tele o le sili atu i le 70 kilomita, ae o le laina e naʻo le sili atu i le 50 kilomita faʻatasi ai ma maʻa taʻitaʻi-acid masani, o lona uiga o le faʻasaoina o le malosi mama e tusa ma le kuata. .Afai e maua uma e le 400 miliona ta'avale a Saina le mama tutusa, o le fa'aola fa'aletausaga o le malosi e tutusa ma le gaosiga o le eletise i masina ta'itasi o le Tolu Gorges Dam.E le'i leva ona fa'afeso'ota'i tagata Europa e iai fo'i mana'oga manino mo fa'ailo kaponi i oloa maa lithium.Low carbon o le masani masani.Mai le vaaiga a le pulega a le malo, e tusa lava pe faʻaaogaina uma maa taʻitaʻi-acid, e le mafai lava e le sosaiete atoa ona faʻafetaui punaoa uma e manaʻomia mo taʻavale eletise, ona e le lava le avanoa lautele e faʻafeiloaʻi ai le molia o le taavale atoa, ma le O le mamafa o maa ta'ita'i-acid e iloa ai e le faigofie ona ave i fafo le maa mo le fa'atumuina i totonu o le kapoti fa'atumu po'o totonu o le fale.Ole alamanuia taavale eletise ole a ola fa'atasi ma le ta'ita'i-acid ma le lithium maa, ma o tagata fa'aoga eseese e eseese tulaga fa'aoga ma mana'oga.O le mama mama o maa lithium na fanau mai ai le atinaʻeina o le faʻaogaina o le maa, ae afai e mulimulitaʻia e taavale eletise a Saina le taʻavale lithium ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e le sosaiete ona teu faʻafaigaluega le 130 piliona yuan i kapoti faʻapipiʻi e faʻafetaui ai le manaʻoga. lea e faigata ona fa'afeiloa'i ma o se fa'amaumau fo'i o alagaoa lautele.O le mea lea, e tatau ona faʻatagaina le maualuga o le lithium-ion maʻa i totonu o le potu i lalo o nisi tulaga, e foia ai le feteʻenaʻiga i le va o le le lava o punaoa faʻaagafesootai ma le manaʻoga tele o vaega faʻaoga.O maa Lithium-ion e le gata ina faʻaaogaina i uila eletise, ae faʻapea foʻi i nofoa faʻataʻavalevale eletise, salu robots, feaveaʻi puna eletise feaveaʻi i fafo, ma isi, ma o nei maʻa e molia uma i totonu o le potu.Mo se fa'ata'ita'iga, o le Kenergy New Energy, o le kamupani lava lea e tasi, o lo'o tu'uina atu vaega eseese o talosaga.E le mafai ona fa'atumuina ma'a ta'avale eletise i totonu o le potu, ae o puna eletise i fafo ma nofoa fa'ata'avalevale e mafai ona fa'atumuina i totonu o le potu, o se tulaga fa'afeagai fo'i i le taimi nei.O le mea lea, e tatau i le alamanuia ma le atunuʻu ona faʻamalamalamaina ma faʻamaonia le tulaga atoa o le saogalemu o maʻa lithium-ion e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu.Fai mai Dr. Ke, o le tulaga o maa lithium-ion maualuga e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu e tatau ona:

(1) E matua leai lava se pa;

(2) Taumafai e aua le mu;

(3) E tusa lava pe mu, e mafai ona otometi ona pulea le lamatiaga i totonu o se pusa faʻapipiʻi faigofie e mafai ona tape.

O maa ma pusa faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu e tatau ona faʻamaonia e le atunuʻu ma le alamanuia.Ae e sili atu ona manaʻomia mo atinaʻe le faia o le matafaioi autu, ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona latou faʻalauiloaina le malamalama o oloa mataʻutia i tagata faʻaoga ma le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina faasolitulafono o le tulafono.

Faʻataʻitaʻiga a Dr. Ke o le faʻaogaina saogalemu o oloa mataʻutia: Gas ma kasa masani, penisini, ma isi mea uma e mu ma paʻu mea mataʻutia, ae faʻavae i luga o le malamalama saʻo o le lamatiaga, le faʻamaonia o tekinolosi pisinisi ma oloa, ma le faʻalauiloaina ma le fa'atinoina o tulafono fa'atonutonu, ua matou fa'amautinoaina le nonofo fa'atasi filemu ma le saogalemu i aso uma ma le kesi ma le penisini.

[Ua ta'ua e Dr.Tautinoga a Ke: Kenergy Lithium Eletise ua naunau e avea ma atinaʻe muamua i totonu o le alamanuia e folafola atu e faʻamautinoa le saogalemu o le taʻavale eletise i totonu o le potu e faʻatonuina]

I le fa’ai’uga o le saunoaga ma fautuaga a Dr. Ke, i luma o ta’ita’i o matagaluega ma komisi a le atunu’u, ta’ita’i o asosi o alamanuia, ma le to’atele o sui o alamanuia, sa ia folafola ai le naunau o le Kenergy Lithium Eletise e avea ma atina’e muamua i le alamanuia e folafola atu. ia fa'amautinoa le saogalemu o le maa ta'avale eletise i totonu o le potu e fa'atonuina ai, ma fautua mai e fa'alauiloa e le alamanuia a le atunu'u le fa'avasegaina o le saogalemu ma le fa'atonutonuina o oloa fa'atatau o ma'a ta'avale eletise.

Wang Sheze, Failautusi Aoao o le China Industrial Association for Chemical and Physical Power Sources, Gao Yanmin, sa avea muamua ma faatonu o le Consumer Goods Department a le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi, sa avea muamua ma faatonu o le Law Enforcement Supervision Department of the General Administration of Quality Supervision, Yan Fengmin, sa avea muamua ma sui faatonu o le Network Transaction Supervision Department a le Setete o Pulega mo le Vaavaaiga Maketi, Li Lihui, Faatonu o le Consumer Goods Department o le Quality Supervision Department of the State Administration for Market Supervision, ma Liu Yanlong, Marketing Director o le China Industrial Association for Chemical and Physical Power Sources, sa auai i le fonotaga ma fofogaina lauga.

Zhang Yu, Failautusi Aoao o le Power Battery Application Branch, sa pulefaamalumalu i le Electric Bicycle Battery Safety Risk Analysis Meeting, ma Zhou Bo, Pule Sili o le Research Center o le Power Battery Application Branch, sa pulefaamalumalu i le faatinoga o le saogalemu o le uila uila. puipuia ma le pulea o tulaga lamatia ma le faiga o tusi faamaonia o le saogalemu o manatu faatino ma talanoaga.

O sui o kamupani maa o loʻo auai i le fonotaga e aofia ai Chaowei, BYD, EVE Energy, LGC, Pisen, Tianneng, Xinghen, ma isi. ma fa'alapotopotoga fa'amaonia o alamanuia sa faia fo'i fautuaga ma lauga e tusa ai ma autu o le fonotaga.

Henan Kenergy New Energy Technology Co., Ltd., na faavaeina ia Aperila 2020, o se poloketi autu i le Itumalo o Henan ma se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu.O loʻo tu i totonu o le Sone Faʻaaliga Tulaga Faʻatasi-Tulaga i tua o Anyang City, Henan Province.Faʻalagolago i le malosi faʻapitoa faʻapitoa a le atunuʻu-tulaga tomai faapitoa Dr. Ke's R & D 'au, sa faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻavaeina e faʻalapotopotoga faʻapisinisi taʻutaʻua e pei o Central Goldwater ma Yuanhe Hope, ma le kamupani malosi fou Chiwee Group.O le kamupani e faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, ma faʻatau atu ituaiga fou o mea eletise lithium-ion maa, sela maa, ma faiga.Faatasi ai ma le manatu autu o le "saogalemu muamua" mo oloa, e tele tekinolosi autu mo le saogalemu maualuga, umi le ola, ultra-malulu teteʻe, ma le malosi malosi, e aofia ai le ituaiga fou o mama manganese acid lithium, maualuga-faatinoga iron phosphate lithium, ma ma'a fa'amea vaivai o le sodium ion.O oloa a le kamupani o loʻo faʻaaogaina tele i totonu o fanua o taʻavale eletise faʻaitulagi lanu meamata (taʻavale e lua, taʻavale tolu-uila, taʻavale faʻasolosolo maualalo, taʻavale faʻaitulagi, taavale faʻapitoa, faʻainisinia faʻapitoa) ma le eletise feaveaʻi, fale teu malosi, ma isi. Ua manumalo i agavaa ma mamalu o le "National Excellent Entrepreneurship and Innovation Project", "Henan Province Specialized, Fined and New and Special New and Special Small and Medium Enterprises", "Henan Province Enterprise Technology Center", " Itumalo o Henan